SDE+ subsidie beschikbaar voor groene energie

Indien u investeert in energiesystemen o.b.v. zon, wind, water, biomassa of geothermie dan kan de SDE+ een zeer interessante regeling voor uw bedrijf zijn, waarbij het zelfs mogelijk is de gehele investering over een periode van 5 – 15 jaren terug te verdienen middels deze subsidie.

Het komende half jaar stelt het kabinet wederom 6 miljard euro beschikbaar voor de SDE+ subsidieregeling. Hiermee komt het ministerie tegemoet aan de zeer grote vraag, waardoor meer projecten kunnen worden gerealiseerd.

Voor welke vormen hernieuwbare energie?

De SDE+ is een zogenaamde exploitatiesubsidie, wat inhoudt dat u een financiële bijdrage ontvangt voor het opwekken van groene energie. U kunt subsidie aanvragen voor de productie van de volgende vormen van hernieuwbare energie:
  • Duurzame elektriciteit;
  • Duurzame warmte of de gecombineerde opwek van duurzame warmte en elektriciteit;
  • Groen gas.

Belangrijk om te weten

De openstelling van de SDE+ subsidieregeling is van 3 oktober t/m 26 oktober, dus het is wenselijk om de aanvraagprocedure tijdig op te starten. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, totdat de subsidiepot voor het betreffende tijdvak leeg is.

Meer weten?

Benieuwd naar de voorwaarden, indieningsmogelijkheden of wilt u een taxatie van het subsidiebedrag? Dan kunt u altijd, en vrijblijvend, contact met ons opnemen op telefoonnummer 010 - 243 06 53. Neem contact op
 
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* Verplichte velden

SLUIT