Craeghs 20 jaar!

03.01.2022

Wat vliegt de tijd, Craeghs Consultancy bestaat 20 jaar!

Terugkijkend zijn het mooie jaren geweest met vele momenten waarop iets gevierd kon worden, van eerste klant tot eerste factuur, succesvolle aanvragen, uitbreidingen van het team en vele borrels, kerstdiners en bedrijfsuitjes. 

In 2 decennia gebeuren ook dingen die je liever niet wilt, maar uiteindelijk waren die te verwaarlozen en ben ik nooit één dag met tegenzin naar werk gegaan. In tegendeel, vakanties mogen niet te lang duren, want na een paar dagen kriebelt het al.

Mijn collega’s hebben mij onlangs verrast, daar had ik niet op gerekend, want de tijd van samenkomen is er even niet. Oud-collega’s hadden videoboodschappen ingesproken en dan blijkt dat Craeghs niet alleen voor mij belangrijk is (geweest). De huidige groep collega’s is heel fijn om mee samen te werken; veel talent, werklust en commitment, het heeft in 2021 tot het beste Craeghs jaar geleid.

Ik moet ook de klanten van Craeghs bedanken voor de jarenlange samenwerking. Hun innovaties zijn doorslaggevend voor ons succes, maar ook hun begrip, steun en vertrouwen heb je nodig om het 20 jaar vol te houden. 

Genoeg teruggeblikt nu, op naar het volgende jubileum! 😉

Theo Kras

LinkedIn post