Afbeelding Lars Nees

Even voorstellen: Lars Nees

02.09.2022

Sinds begin deze maand hebben we een nieuwe collega die ons team komt versterken, Lars Nees! Onze nieuwe aanwinst stelt zich graag aan jullie voor:

“Mijn naam is Lars Nees en op 1 september ben ik bij Craeghs Consultancy begonnen als subsidieadviseur. Tijdens mijn master Industrial Ecology aan de TU Delft heb ik geleerd dat innovaties op het gebied van techniek van groot belang zijn om onze huidige maatschappij in de juiste richting te sturen. Er is mij duidelijk geworden dat dit soort ontwikkelingen niet alleen met een idee tot stand kunnen komen. Bij Craeghs kan ik als subsidieadviseur klanten helpen om zo beoogde innovaties te kunnen realiseren. Het mooie is dat innovaties in vele vormen voorbij komen, waardoor het interessant en uitdagend blijft.

Ik heb enorm veel zin in de komende tijd bij Craeghs, naar de interessante projecten waar ik mij in kan verdiepen, en de personen die ik allemaal zal ontmoeten onderweg. Wie weet komen wij elkaar binnenkort wel tegen!”

Als je meer wilt weten over onze nieuwe collega, kan je Lars ook vinden op LinkedIn. Bekijk ook de pagina Team op onze website als je meer wil weten over ons team.