Afbeelding DKTI

DKTI Transport: Nieuwe openstelling april 2019

23.04.2019

De DKTI regeling is weer opengesteld door RVO. DKTI Transport, voluit: Demonstratieregeling Klimaattechnologieën en -innovaties in transport, is er om te helpen met het klimaatvriendelijk maken van de transport- en vervoersindustrie. Met de regeling hoopt de overheid om de ontwikkeling en uitrol van alternatieve brandstoffen, van biobrandstoffen tot elektrisch, te versnellen. Er is geen specifieke focus op wegverkeer, bijvoorbeeld ook schepen komen in aanmerking.

DKTI: Alles op een rijtje

Het budget voor deze tender is € 30 mln. De regeling is gepubliceerd op de 24ste en aanvragen zijn mogelijk vanaf 26 april 2019. Er kunnen projecten worden ingediend voor het onderdeel proeftuinen, voor experimentele ontwikkeling, voor haalbaarheidsstudies, en meer. Aanvragen kunnen tot 19 juni 2019 (proeftuin en experimentele ontwikkeling) of 4 september 2019 (haalbaarheid en innovatiecluster) worden ingediend. Er wordt gewerkt met een forfaitair uurtarief van €60 per uur en een subsidiepercentage tussen 25% en 70% (afhankelijk van type project).

Benieuwd of uw project kans maakt?

Alle DKTI aanvragen van de adviseurs van Craeghs zijn vorig jaar toegekend. We helpen u graag om ook subsidie te verkrijgen. Bekijk onze pagina over de DKTI voor meer informatie. Bekijk ook ons project met Prins Autogas. Hierin hebben we subsidie verkregen voor het ontwikkelen van een brandstofinjectiesysteem voor gebruik met DME, een milieuvriendelijke dieselvervanger. Overtuigd? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 010 – 243 06 53. U kunt ook een bericht sturen via onze contactpagina.