Voorlichtings- en afzetbevorderingsacties: 4 aanvragen ingediend

17.04.2019

De drukte is voorbij: gisteren was de deadline voor de Voorlichtings- en afzetbevorderingsacties 2019. De Craeghs adviseurs zijn hard aan het werk geweest, we hebben voor onze klanten wel vier aanvragen ingediend! Als al deze aanvragen worden goedgekeurd is dat bijna €8 miljoen subsidie. Deze zijn o.a. voor de promotie van tuinbouw- en vleesproducten.

Voorlichtings- en afzetbevorderingsacties zijn projecten gericht op het verbeteren van de kennis over- en de verkoop van Europese landbouwproducten. Deze promotie kan zowel intern, in de Europese markt, of extern, in andere landen. Het subsidiepercentage van de E.U. is 70 of 80% en er is geen maximum aan de mogelijke subsidie.

Craeghs heeft in eerdere ronden al meermaals succesvolle aanvragen geschreven voor de Voorlichtings- en afzetbevorderingsacties. Bekijk bijvoorbeeld ons project met SpiritsNL voor de promotie van jenever in de Verenigde Staten of ons project met de Centrale Organisatie voor de Vleessector voor het promoten van kalfsvlees in Amerika en Japan.

Heeft u een ingewikkeld subsidietraject waar u ondersteuning bij zoekt? Neem contact (010 – 243 06 53) op met Craeghs, onze adviseurs deinzen niet terug voor een moeilijk project!