Afbeelding Mededeling

WBSO 2020: Heeft u uw mededeling al op orde?

07.02.2021

Heeft u in 2020 WBSO aangevraagd? Dan moet u uiterlijk 31 maart 2021 een mededeling hebben gedaan. U moet aan RVO doorgeven wat uw werkelijke uren en kosten en uitgaven (indien van toepassing) waren over het afgelopen jaar.

Nu u toch bezig bent is dit hét moment om gelijk de BSN’s van uw S&O medewerkers door te geven. Alle medewerkers die het afgelopen jaar uren hebben geschreven op één van uw WBSO projecten, ook die in de loop van het jaar zijn vertrokken of erbij zijn gekomen, moet u op enig moment in 2021 doorgeven aan RVO. Met deze informatie bepaalt RVO uw uurtarief voor de WBSO van 2022.

Zowel de werkelijke uren en kosten en uitgaven (indien van toepassing) als de BSN’s van uw medewerkers dient u minstens zeven jaar te bewaren om te voldoen aan de WBSO administratie eisen.

Indien u ervoor kiest om de mededeling zelf te doen dan gebruikt u de activeringscode uit de mededelingsbrief die u van RVO heeft gekregen. Met deze code kunt u de werkelijke uren en kosten en uitgaven (indien van toepassing) en de BSN’s indienen. Voor meer informatie hoe u dit moet doen, zie onze Tips & Tricks of het stappenplan en de handleiding van RVO. U kunt de mededeling ook overlaten aan uw subsidieadviseur.

Wat een gedoe!

Vindt u het doen van de WBSO ook zoveel moeite en wilt u graag dat iemand dit werk voor u uit handen neemt? Neem vrijblijvend contact met ons via de telefoon 010 – 243 06 53 of mail naar info@craeghs.nl. Onze adviseurs kunnen uw projecten en ideeën gemakkelijk vertalen naar een succesvolle aanvraag. Hierdoor kunt u meer WBSO voordeel verkrijgen met minder tijdsbesteding. Zo houdt u meer tijd over voor uw echte werk, innovatie!