WBSO november deadline gemist?

01.12.2019

Vorige week was de deadline voor de WBSO. Ongeacht de drukte in uw onderneming wordt er geen coulance geboden door RVO; te laat is te laat. U kunt, vóór de deadline, nog wel een vormvrij verzoek indienen. U voldoet dan formeel aan de deadline maar krijgt nog even de tijd om hem compleet te maken.

Ook geen vormvrij verzoek gedaan?

U heeft geluk! Vanaf 2020 veranderen de regels omtrent deadlines binnen de WBSO. Het is vanaf het nieuwe jaar mogelijk om tot de laatste dag van een maand, een aanvraag in te dienen voor een periode startend vanaf de volgende maand. U kunt dus op bijvoorbeeld 31 januari een aanvraag indienen die ingaat op 1 februari.

De schade?

Het missen van de WBSO deadline is niet wenselijk. Uw aanvraag kan nu op z’n vroegst ingaan op 1 februari. Hierdoor ontvangt u geen WBSO over R&D werkzaamheden in januari. Vanaf februari ontvangt u wel weer WBSO vergoeding, vooropgesteld dat u in januari een aanvraag indient.

De oplossing

Wilt u WBSO aanvragen en nooit meer een deadline missen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder! Bel 010 – 243 06 53 of mail naar info@craeghs.nl. Wilt u meer informatie over de WBSO? Bekijkt u dan eens onze WBSO Tips & Tricks serie met een hoop uitleg over de verschillende aspecten van een WBSO aanvraag.