Over Craeghs

Craeghs Consultancy is een subsidie-adviesbureau gevestigd in Rotterdam. We zijn experts in innovatie- en technologiesubsidies voor allerlei bedrijven. Onze klanten komen uit het hele land en variëren in formaat van MKB tot multinationals. Met een team van 10 experts verzorgen we het verkrijgen van subsidie voor de kosten van bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies, R&D of commercialisatie. Dit maakt innovatie goedkoper en vermindert de risico’s voor uw onderneming.

Onze passie is het mogelijk maken van innovatie.

Onze adviseurs hebben ervaring met meer dan 100 lokale, nationale en internationale regelingen. Zo kunnen wij snel de link leggen tussen uw innovatie en passende regelingen. De technische achtergrond van de adviseurs maakt het daarbij mogelijk om met minimale input van uw zijde hoogwaardige aanvragen te schrijven. Met die succesformule weet Craeghs meer dan 90% van de aanvragen succesvol af te ronden. In het algemeen werken wij tevens op No cure – No pay basis. U loopt dus geen risico op hoge kosten!

De expertise van Craeghs is technologische subsidies. Dit betekent echter niet dat we onze ogen sluiten voor interessante mogelijkheden. Onze adviseurs houden alle regelingen gericht op Nederlandse bedrijven en internationale partnerships in de gaten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming vrijblijvend te bespreken. Lees hieronder meer over onze werkwijze of bekijk wat uniek is aan Craeghs. Meer van de personal touch? Bekijk dan eens ons team.

 

Totale subsidiezorg

Subsidie advies omvat meer dan enkel het indienen van aanvragen. Craeghs Consultancy biedt daarom een volledige service aan om u vanaf het begin tot het einde van een project te begeleiden. Dit noemen wij: ‘Totale Subsidiezorg’. Na de aanvraag richten we samen de projectadministratie in en we faciliteren altijd bij de voortgang en de afronding van een subsidieproject. Zo blijven we inhoudelijk én financieel van begin tot eind betrokken. Wel zo prettig, want zo zorgen we ervoor dat ondernemers en organisaties zich kunnen richten op wat voor hun het belangrijkste is: het realiseren van goede ideeën en ambities.

voorbereiding

Overzicht: We zijn op de hoogte van alle relevante openstellingen, leggen de link met uw innovatie, en geven direct inzicht in uw slagingskansen.

Verbinden: We helpen graag bij het samenstellen van een consortium, we zetten ons professionele netwerk voor u in.

aanvragen

Ontzorgen: Schrijven van projectplannen, opstellen van begrotingen, of coördineren van consortia. Ons team neemt graag uw subsidiewerk uit handen.

Ervaring: We zijn bekend met alle beoordelingscriteria en deadlines. Door ons netwerk bij subsidieverstrekkers blijven we up-to-date.

subsidiemanagement

Administratie: We helpen u uw project georganiseerd voltooien met onze dossier- en administratiestructuren.

Compliance: Wijzigingsverzoeken, voortgangsreportages, of einddeclaraties, u hoort het tijdig zodat u zich volledig op innovatie kan richten.

projectmanagement

Organisatie: We helpen u om doelstellingen en planningen op te stellen voor een georganiseerd project.

Probleemoplossend: Met kostenprojecties halen we het maximum uit uw beschikking en we zorgen dat de samenwerking in uw consortium vloeiend verloopt.

nazorgtraject

Controle: Bij een controle helpen we u voorbereiden en zijn we natuurlijk ook aanwezig.

Afwikkeling: We vertalen uw project naar mogelijke vervolgtrajecten en regelen de administratieve bewaarplicht.