Over Craeghs

Craeghs Consultancy is een subsidie-adviesbureau gevestigd in Rotterdam. We zijn experts in innovatie- en technologiesubsidies voor allerlei bedrijven. Onze klanten komen uit het hele land en variëren in formaat van MKB tot multinationals. Met een team van 10 experts verzorgen we het verkrijgen van subsidie voor de kosten van bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies, R&D of commercialisatie. Dit maakt innovatie goedkoper en vermindert de risico’s voor uw onderneming.

Onze passie is het mogelijk maken van innovatie.

Onze adviseurs hebben ervaring met meer dan X lokale, nationale en internationale regelingen. Zo kunnen wij snel de link leggen tussen uw innovatie en passende regelingen. De technische achtergrond van de adviseurs maakt het daarbij mogelijk om met minimale input van uw zijde hoogwaardige aanvragen te schrijven. Met die succesformule weet Craeghs meer dan 90% van de aanvragen succesvol af te ronden. In het algemeen werken wij tevens op No cure – No pay basis. U loopt dus geen risico op hoge kosten!

De expertise van Craeghs is technologische subsidies. Dit betekent echter niet dat we onze ogen sluiten voor interessante mogelijkheden. Onze adviseurs houden alle regelingen gericht op Nederlandse bedrijven en internationale partnerships in de gaten. Zo zijn er dit jaar al X aanvragen door ons ingediend voor een Europees subsidieprogramma gericht op het verbeteren van de inzetbaarheid van personeel.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming vrijblijvend te bespreken. Lees hieronder meer over onze werkwijze of bekijk wat uniek is aan Craeghs. Meer van de personal touch? Bekijk dan eens ons team.

Totale subsidiezorg

Subsidie advies omvat meer dan enkel het indienen van aanvragen. Craeghs Consultancy biedt daarom een volledige service aan om u vanaf het begin tot het einde van een project te begeleiden. Dit noemen wij: ‘Totale Subsidiezorg’. Na de aanvraag richten we samen de projectadministratie in en we faciliteren altijd bij de voortgang en de afronding van een subsidieproject. Zo blijven we inhoudelijk én financieel van begin tot eind betrokken. Wel zo prettig, want zo zorgen we ervoor dat ondernemers en organisaties zich kunnen richten op wat voor hun het belangrijkste is: het realiseren van goede ideeën en ambities.

voorbereiding

Adviserend: regelingen, openstellingen, slagingskansen, voorwaarden, deadlines

Ondersteunend: consortiumsamenstelling, inzet professioneel netwerk

aanvragen

Faciliterend: opstellen projectplan en begroting, expertise beoordelingscriteria

Procesbewakend: deadlines, check compleetheid

subsidiemanagement

Projectadministratie: dossier structuur, administratie formats en modellen

Compliance: voortgangsrapportages, wijzigingsverzoeken, einddeclaratie

projectmanagement

Projectsturing: doelstellingen, projectresultaten, samenwerking partners

nazorgtraject

Audits: voorbereiden en ondersteuning controles, administratieve bewaarplicht