Afbeelding Water & Maritiem expertise

Water & Maritiem

Nederlanders hebben een onlosmakelijke verbinding met water. Nederland is altijd sterk geweest in het vinden van innovatieve en duurzame oplossingen voor watervraagstukken. Bovendien zijn vanwege klimaatverandering innovaties in dit thema steeds belangrijker geworden!

Hoe verbeteren we het onderhoud van de dijken? Hoe kan de scheepvaart worden verduurzaamd? Kunnen windparken ook additionele functies krijgen? In de water- en maritieme sectoren zijn er een hoop belangrijke uitdagingen. De overheid helpt Nederlandse ondernemingen om deze beter te lijf te gaan met subsidies. Dit helpt onze internationaal leidende positie te behouden.

Wat heeft Craeghs met water?

Craeghs is gevestigd in Rotterdam, dé havenstad van Europa. De water- en maritieme sectoren liggen ons daarom nauw aan het hart. Onze klanten zitten echter niet enkel in de haven, we zijn betrokken bij allerlei projecten in het hele land. Door deze diverse basis zijn onze adviseurs ervaren met een hoop verschillende subsidieregelingen en kunnen ze uw innovaties makkelijk koppelen aan de meest geschikte opties.

En nu verder?

Bent u benieuwd naar de verschillende subsidiemogelijkheden om uw project te versterken? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet langer en versnel de groei van uw onderneming!

Bekijk ook eens onze projecten om een idee te krijgen van de opties voor subsidie. Of lees over onze werkwijze en unieke insteek. Klaar voor een diepe duik? Dan kunt u de subsidie-pagina’s doornemen waarin dieper wordt ingegaan op een selectie van de mogelijke subsidies.