Afbeelding Energie en Milieu expertise

Energie & Milieu

Innovaties binnen het thema energie & milieu zijn de drijvende kracht achter innovaties die nodig zijn voor de transitie naar een betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam energiesysteem.

Onze energievoorziening is aan het veranderen. Fossiele brandstoffen die we gebruiken voor warmte, elektriciteit en transport maken plaats voor hernieuwbare bronnen en de rol van decentrale energievoorziening neemt toe. Nederland heeft zich ten doel gesteld dat in 2020 14% van de energieconsumptie dient te komen uit duurzame energie, de Europese Unie richt zich zelfs op 20%. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie zijn hierbij de kernwoorden. Natuurlijk spoort de overheid dit aan met een uitgebreid palet aan verschillende subsidies.

Waarom Craeghs?

Er zit veel variatie in de energiegerelateerde projecten van onze klanten. Sommige zijn redelijk simpel zoals de aanleg van zonnepanelen of de bouw van een energiezuinig gebouw, terwijl andere omvangrijker zijn zoals de demonstratie van alternatieve brandstoffen. Ongeacht uw plannen, we zijn graag uw partner tijdens de ontwikkeling. Vanwege de grote maatschappelijke druk op de overheid om zo snel mogelijk onze economie te verduurzamen zijn er veel subsidies aanwezig. Er wordt echter ook een hoop veranderd van jaar op jaar terwijl ze zoeken naar de regelingen met het optimale resultaat. Laat onze adviseurs u wijs maken in het oerwoud van energie- en milieusubsidies.

En nu verder?

Bent u benieuwd naar de verschillende subsidiemogelijkheden om uw project te versterken? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet langer en versnel de groei van uw onderneming!

Bekijk ook eens onze projecten om een idee te krijgen van de opties. Of lees over onze werkwijze en unieke insteek. Klaar voor een diepe duik? Dan kunt u de subsidie-pagina’s doornemen waarin dieper wordt ingegaan op een selectie van de mogelijke subsidies.