Team

Theo Kras
Directeur
Mijn visie is dat Nederland de komende jaren veel gaat innoveren op het gebied van food, water en energie. Hier een steentje aan bijdragen door voor onze klanten de juiste subsidie aan te boren is inspirerend. Het is een dynamisch proces en verveelt nooit. Het is dus niet zo vreemd dat ik al twee decennia bedrijven adviseer over subsidies en dat ik Craeghs heb opgericht.
Studie Fiscaal recht (Universiteit van Tilburg)
Specialisaties
 • Management
 • Fiscaal
 • Werving
Selina van Luik MSc
Office Manager
De afwisseling van de werkzaamheden als office manager op een kleiner kantoor spreken mij erg aan. Naast de reguliere administratieve werkzaamheden ben ik ook direct betrokken bij het ondersteunen van de werkzaamheden van de adviseurs. Dit maakt het voor mij een erg fijne plek om te werken.
Bachelor Social Sciences (University College Roosevelt)
Master Health & Medical Psychology (Universiteit Leiden)
Specialisaties
 • Office Management
 • Administratie
Katyana Ponticorvo BSc
Office Manager
Als Back Office Manager bij Craeghs Consultancy draag ik bij aan het faciliteren van onze adviseurs, zodat zij onze klanten kunnen helpen om verder te innoveren. Mijn rol omvat het stroomlijnen van administratieve processen en het bieden van ondersteuning aan het team. Het is mijn passie om achter de schermen te werken en bij te dragen aan het succes van onze klanten en ons bedrijf, daarom voel ik me helemaal op mijn plek hier bij Craeghs Consultancy.
Bachelor Bachelor of Economics (Tilburg Universiteit)
Specialisaties
 • Office Management
 • Administratie
ir. Jan Dubbelboer
Subsidieadviseur
In mijn studie heb ik geleerd een spin in het web te zijn. Deze vaardigheden kan ik in mijn werk perfect gebruiken omdat ik mij als subsidieadviseur altijd op het snijvlak tussen techniek, business en management moet begeven. Dit is ook wat ik prachtig vind aan het werk, elke dag ben je met 10 verschillende dingen bezig. Daarnaast vind ik het heel leuk om met veel verschillende klanten & soorten bedrijven te werken, en een sterke band met klanten op te bouwen. Samen met klanten hard werken en tot een mooi resultaat komen geeft mij ontzettend veel energie.
Bachelor Technische Bestuurskunde (TU Delft)
Master Systems Engineering, Policy Analysis and Management (TU Delft)
Specialisaties
 • Hightech & ICT
 • Energie & Milieu
 • Water
 • Grote complexe projecten (project management)
ir. Robin Hollebrand
Subsidieadviseur
Na mijn studie Industrieel Ontwerpen was het zoeken binnen welke sector ik aan de slag zou gaan. In vrijwel elke bedrijfstak vinden interessante ontwikkelingen plaats die mij aanspreken. Moeilijk kiezen als innovator. Als subsidieadviseur kom je met verschrikkelijk veel innovatieve projecten en inspirerende ondernemers in aanraking, en het mooiste is, je hoeft niet te kiezen! Het maximale halen uit innovatietrajecten, van toegevoegde waarde zijn en waar gewenst creatief meedenken met de klant doen mij elke dag weer deugd.
Bachelor Industrieel Ontwerpen (TU Delft)
Master Strategic Product Design (TU Delft)
Specialisaties
 • Agri-foodsector
 • Hightechsector
 • Regionale financiering en samenwerking
ir. Lars Scholing
Subsidieadviseur
Tijdens mijn opleiding aan de faculteit Industriële Vormgeving en Strategische Productontwikkeling heb ik bij verschillende bedrijven en organisaties met enthousiasme in de keuken mogen meekijken hoe zij het innovatieproces doorlopen. Hierbij heb ik kennis opgedaan over innovatie binnen uiteenlopende industrieën – van automotive tot FMCG – en over uiteenlopende onderwerpen – van duurzaamheid tot een toekomst met zelfrijdende auto’s. Deze kennis over innovatie kan ik nu bij Craeghs uitstekend gebruiken in de ondersteuning van uw subsidieproject!
Bachelor Industrial Design Engineering (TU Delft)
Master Strategic Product Development (TU Delft)
Specialisaties
 • Agri & Food
 • Energie & Milieu
 • Water & Maritiem
ir. Charlotte Kemp
Subsidieadviseur
Technische innovaties en enthousiaste mensen is waar ik gemotiveerd door raak. Door met zo veel verschillende projecten en bedrijven in aanraking te komen, blijf je leren en blijf je scherp. Ik vind het leuk om bezig te zijn met technische vraagstukken, maar ook met de impact die het kan hebben op maatschappelijk en economisch gebied. Het helpen van bedrijven met het realiseren van hun innovatieve projecten, dat is waar ik enthousiast van word.
Bachelor Industrieel Design Engineering (TU Delft)
Master Integrated Product Design & Medical Innovation Management (TU Delft)
Specialisaties
 • Aquacultuur
 • Maakindustrie
 • Healthcare
Harm Emmen
Subsidieadviseur
Naast mijn studie in Delft heb ik me de afgelopen jaren in mogen zetten voor het lokaal bestuur, waar ik doordrongen ben geraakt van de positieve impact die subsidies hebben op innovatie. Juist daarom ben ik verheugd om bij Craeghs innovatieve bedrijven te ondersteunen in het verkrijgen van subsidies voor projecten, om nog meer positieve impact te genereren.
Bachelor Industrieel Ontwerpen (TU Delft)
Master Strategic Product Design (TU Delft)
Specialisaties
 • Energietransitie
 • Agro & Food
 • Water
Lars Nees
Subsidieadviseur

 

Tijdens mijn opleiding Industrial Ecology heb ik geleerd dat innovaties op het gebied van techniek van groot belang zijn om onze huidige maatschappij in de juiste richting te sturen. Er is mij duidelijk geworden dat dit soort ontwikkelingen niet alleen met een idee tot stand kunnen komen. Bij Craeghs kan ik als subsidieadviseur klanten helpen om zo beoogde innovaties te kunnen realiseren. Het mooie is dat innovaties in vele vormen voorbij komen, waardoor het interessant en uitdagend blijft.
Bachelor Bio-farmaceutische wetenschappen (Universiteit Leiden)
Master Industrial Ecology (TU Delft & Universiteit Leiden)
Specialisaties
 • Energietransitie
 • Duurzaamheid
 • Industrie & Milieu
ir. Floris Alberda van Ekenstein
Subsidieadviseur
Gedurende mijn studie in Delft heb ik de wereld van innovaties binnen complexe socio-technische omgevingen mogen verkennen. Centraal hierin stond de vertaalslag van theorie naar praktijk;  ontwerpen ontwikkelen om technische innovaties te realiseren. Als consultant innovatiesubsidies kan ik deze kennis perfect toepassen. Bij Craeghs kan ik elke dag klanten ondersteunen in het realiseren van hun innovatieve ontwerpen. Zo word ik elke dag geïnspireerd en uitgedaagd, iets waar ik persoonlijk veel energie van krijg!

 

Bachelor Technische Bestuurskunde (TU Delft)
Master Complex Systems Engineering and Management (TU Delft)
Specialisaties
 • Agro & Food
 • Duurzaamheid
 • Energie & Industrie
 • Water & Maritiem
ir. Anne-Marijn Maat
Subsidieadviseur
Bij mijn masteropleiding Life Science & Technology aan de TU Delft kwam ik in aanraking met verschillende innovaties in de biotechnologie. Naast de technische details, vond ik ook de maatschappelijke en economische gevolgen van innovaties heel interessant. Daarom vind ik het zo leuk dat ik bij Craeghs deze thema’s kan combineren, verschillende sectoren kan leren kennen en bedrijven kan helpen met een mooie subsidieaanvraag. Ik haal veel energie uit het samenwerken met klanten en collega’s, om natuurlijk tot een mooi resultaat te komen!
Bachelor Life Science & Technology (TU Delft & Universiteit Leiden)
Master Life Science & Technology (TU Delft)
Specialisaties
 • Agro & Food
 • Biotechnologie & Industrie
 • Duurzaamheid
ir. Emma Deijkers
Subsidieadviseur
Tijdens mijn studietijd aan de TU Delft kwam ik in aanraking met boeiende technische ontwikkelingen en ideeën met potentie voor grote impact. Het belang van subsidies om deze ideeën te kunnen realiseren werd mij eigenlijk toen al duidelijk. Bij Craeghs kan ik helpen om onze klanten bij te staan in het aanvragen van subsidies, zodat zij hun ideeën verder kunnen ontwikkelen en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Of het nu gaat om duurzamere energie, efficiëntere oogstmethoden of zorgrobots die de werkdruk verlichten, niets is te gek. De afwisseling en inspirerende werkomgeving van Craeghs creëren voor mij het ideale werkklimaat.
Bachelor Technische Bestuurskunde (TU Delft)
Master Complex Systems Engineering & Management (TU Delft)
Specialisaties
 • Hightech & ICT
 • Energie(transitie)
 • Industrie & Milieu
ir. Diederik Quak
Subsidieadviseur
Gedurende mijn studie Technische Bedrijfskunde in Twente heb ik geleerd om de technische kant te koppelen aan de zakelijke dimensies van bedrijfsuitdagingen. Bij Craeghs heb ik de gelegenheid om deze vaardigheden in de praktijk te brengen, waarbij ik fungeer als intermediar om technische projecten te assisteren bij het verwezenlijken van hun projectplan. De cruciale rol van subsidies bij het tot leven brengen van deze innovatieve ideeën sprak mij aan. Vandaar mijn keuze voor Craeghs, waar ik al vanaf de tweede dag betrokken werd bij een klantbezoek en de kans krijg innovatieve en gave projecten organisaties te ondersteunen bij het veiligstellen van de benodigde financiering. Hierdoor kunnen zij hun baanbrekende projecten voortzetten en daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan onze wereld.
Bachelor Technische Bedrijfskunde (Universiteit Twente)
Master Industrial Engineering and Management (Universiteit Twente)
Specialisaties
 • Hightech & ICT
 • Energietransitie
 • Healthcare
ir. Jarmo Ruiter
Subsidieadviseur
Een breed scala aan inspirerende technische innovaties en enthousiaste klanten is waar ik energie uit haal. Door in contact te komen met nieuwe projecten en mensen blijf ik ten alle tijden inspiratie op doen en bijleren. Met een achtergrond in strategisch product ontwerpen bij de TU Delft ben ik zeer geïnteresseerd in de alle factoren binnen projecten. Met een combinatie van economische, maatschappelijke en technische factoren help ik met het verkrijgen van de benodigde financiering. Met in gedachte dat een positieve subsidieaanvraag resulteert in een positieve innovatieve impact op wereld.
Bachelor Industrieel Ontwerpen (TU Delft)
Master Strategic Product Design (TU Delft)
Specialisaties
 • Hightech & ICT (AI)
 • Duurzaamheid
 • Energie & Milieu
ir. Jelle Keijzer
Subsidieadviseur
Tijdens mijn studie aan de TU Delft kwam ik in aanraking met verschillende innovatieve bedrijven binnen de bio- en foodtechnologie. Hier werd voor mij duidelijk wat voor positieve impact deze innovaties op de wereld kunnen hebben. Bij Craeghs kan ik als subsidieadviseur mijn technische achtergrond inzetten om klanten te helpen met het realiseren van deze positieve impact. De samenwerking met collega’s en klanten om tot een succesvolle subsidieaanvraag te komen: daar krijg ik energie van!
Bachelor Life Science and Technology (TU Delft)
Master Life Science and Technology (TU Delft)
Specialisaties
 • Agro & Food
 • Biotechnologie & Industrie
 • Duurzaamheid