Afbeelding Agro & food expertise

Agro & Food

Innovaties op het gebied van Agro & Food zijn de basis voor een gezonde, duurzame maatschappij. Duurzame en efficiënte productie, het terugdringen van schadelijke uitstoot, en de ontwikkeling van nieuwe voedingsproducten en-ketens staan binnen dit thema hoog op de agenda.

Nederland staat inmiddels internationaal bekend om succesvolle en innovatieve Agro & Food bedrijven van uitstekend niveau. Van de 40 belangrijkste voedsel- en drankbedrijven ter wereld hebben 12 bedrijven R&D-activiteiten of een vestiging in Nederland. Een positie die de overheid graag nationaal en internationaal wil stimuleren. Er zijn daarom zeer veel subsidies beschikbaar voor bedrijven in de Agro & Food sectoren. Zowel regionaal, (zoals de Limburg Agrofood regelingen), nationaal, (zoals het plattelandsontwikkelingprogramma), als internationaal liggen er mogelijkheden voor u.

Van een zeewierboerderij tot een sectororganisatie, onze Agrofood klanten zijn uiterst divers. We zien daarom goed wat werkt, en voor welke regeling. Of u nu landbouwmachines maakt of in de voedselverwerking zit, de adviseurs van Craeghs zijn bekend met de subsidies waar u aanspraak op kan maken. Onze experts steken graag voor uw onderneming de handen uit de mouwen.

Bent u benieuwd naar de verschillende subsidiemogelijkheden om uw projecten te versterken? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet langer en versnel de groei van uw onderneming!

Bekijk ook eens onze projecten om een idee te krijgen van de opties. Klaar voor een diepe duik? Dan kunt u de subsidie-pagina’s doornemen waarin dieper wordt ingegaan op een selectie van de mogelijke subsidies.