Afbeelding Containership expertise

Internationale samenwerking

Dankzij de toenemende verwevenheid van de Nederlandse economie met andere landen in Europa, wordt het internationale samenwerking voor alle ondernemingen steeds belangrijker. De Nederlandse welvaart en werkgelegenheid hangen voor een groot deel af van de handelsrelaties met andere Europese landen. Open kennisdeling, langdurige internationale samenwerkingen en buitenlandse investeringen vormen de basis voor het toekomstige innovatie klimaat. Voor zowel de Nederlandse overheid als de Europese Unie is het stimuleren van deze internationalisering met subsidies dan ook van groot belang.

Kracht van Craeghs

Internationale samenwerkingsprojecten zijn het meest risicovol van alle subsidies. Ze hebben vaak een lange looptijd, er gaan grote bedragen in om, en partners die liefdevol een project ingingen, kunnen verzuren richting het einde. Het is daarom belangrijk dat het gehele proces zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Dit vermindert de risico’s, spaart kostbare bedrijfsrelaties, en vergroot de snelheid van het project.

En nu verder?

Bent u benieuwd naar de verschillende subsidiemogelijkheden om uw project te versterken? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet langer en versnel de groei van uw onderneming!

Bekijk ook eens onze projecten om een idee te krijgen van de opties voor subsidie. Of lees over onze werkwijze en unieke insteek. Klaar voor een diepe duik? Dan kunt u de subsidie-pagina’s doornemen waarin dieper wordt ingegaan op een selectie van de mogelijke subsidies.