Uniek aan Craeghs

Een goed idee verdient een stimulans, een extra duwtje in de juiste richting. Met behulp van een subsidie kan een goed idee of ambitie sneller werkelijkheid worden. Daar helpen wij u graag bij, sterker nog dat is onze missie! Craeghs is echter niet uw enige keus voor subsidie advies. We onderscheiden ons op verschillende vlakken:

Techniek in het bloed

Nieuwe ideeën en maatschappelijke vernieuwingen zijn veelal technologisch van aard. Vanuit Craeghs ligt daar onze passie. Wij zijn niet enkel experts op het gebied van subsidies maar ook op het gebied van techniek. Ieder van onze adviseurs heeft een technische master aan de TU Delft behaald. We herkennen knelpunten in uw ontwikkeling, denken graag inhoudelijk mee en hebben daar de capaciteiten voor. Deze kennis maakt het tevens mogelijk om met minimale input van u uw aanvraag op te stellen. Hiermee nemen we onze klanten werk uit handen, zoals een adviseur hoort te doen. Is uw idee nog niet helemaal uitgebroed? Wij brainstormen met u over mogelijke richtingen en hoe die zich verhouden tot beschikbare subsidies.

 

“Een goed project wordt hoe dan ook uitgevoerd,
maar een subsidie kan het proces versnellen,
verbeteren of juist vergemakkelijken”

 

Persoonlijke, flexibele aanpak

We houden van een laagdrempelige, persoonlijke benadering. Ieder van onze cliënten krijgt twee vaste adviseurs toegewezen waarmee een persoonlijke band wordt opgebouwd. Dit verbetert de communicatie en zorgt dat onze diensten zijn afgestemd op de wensen van de klant.

In bijna alle gevallen kan Craeghs u advies aanbieden op een no cure-no pay basis. Daarmee is ons succes gekoppeld aan dat van u. U krijgt er een partner in plaats van een adviseur bij. We gebruiken ons professionele netwerk om maximaal resultaat voor u te behalen.

 

Eerlijk advies

Het team van Craeghs ligt niet wakker van moeilijke of langslepende subsidietrajecten. We gaan graag samen met u de uitdaging aan. Als innovator zit u echter niet te wachten op een adviseur die u naar de oren praat. U bent intiem bekend met risico en verwacht heldere informatie van uw adviseur. Dat begrijpen we. We zijn eerlijk en duidelijk naar onze cliënten toe over wat er wel en niet mogelijk is en zullen af en toe zelfs nee verkopen. Geen poespas, gewoon goed advies.

Deze insteek legt onze klanten geen windeieren. In meer dan 90% van de projecten wordt subsidie toegewezen! Wilt u weten met wat voor team dit alles mogelijk is? Of bent u al overtuigd? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bekijk ook wat voor projecten wij uitvoeren en met welke regelingen we ervaring hebben.