Afbeelding HTSM expertise

Hightech & ICT

Hightech en ICT innovaties spelen een essentiële rol in het bedenken en realiseren van oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen, zoals: mobiliteit, vergrijzing van de samenleving, duurzaamheid, klimaat, voedsel, en veiligheid.

De vraag naar hightech producten en diensten blijft wereldwijd toenemen en de ontwikkelingen, met name binnen de ICT, gaan razendsnel. Eindproducten zijn voor een steeds groter deel gebaseerd op Europese sleuteltechnologieën. Om de Nederlandse en Europese koplopers rol te behouden moeten zowel bedrijven als onderzoeksorganisaties hun R&D-investeringen opvoeren. Door de overheid zijn dan ook vele mogelijkheden in het leven geroepen om dit te stimuleren. Zo is bijvoorbeeld Holland High Tech opgericht, dit is het TKI (Topconsortium voor Kennis en Innovatie) voor de topsector HTSM. Ook zijn er subsidiemogelijkheden specifiek voor innovatie binnen de Hightech & ICT industrie.

Bij Craeghs hebben we veel ervaring met hightech projecten. Onze adviseurs zijn namelijk niet alleen experts in het aanvragen van subsidie maar hebben ook allemaal een technische opleiding gedaan aan de TU Delft. Ze staan u daarom uiterst graag bij in uw projecten. Hoe moeilijker, hoe meer we genieten van de uitdaging.

Bent u benieuwd naar de verschillende subsidiemogelijkheden om uw project te versterken? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet langer en versnel de groei van uw onderneming!

Bekijk ook eens onze projecten om een idee te krijgen van de opties. Klaar voor een diepe duik? Dan kunt u de subsidie-pagina’s doornemen waarin dieper wordt ingegaan op een selectie van de mogelijke subsidies.