subsidie

Regionale regelingen

Nederland kent veel provinciale of regionale regelingen die zich richten op het stimuleren van lokale innovatie, de lokale economie, het lokale concurrentievermogen en lokale structuurversterking. Voorbeelden van dergelijke regelingen zijn Zeeland in Stroomversnelling (ZiS) regeling, Metropool Regio Eindhoven (MRE) regeling en Limburg Toekomstbestendig (LTB) regeling.

Mogelijkheden

In iedere regio in Nederland zijn specifieke regelingen die lokale ondernemers helpen bij het realiseren van innovatieve projecten. Vaak richten deze regelingen zich op samenwerkingsverbanden tussen ondernemers, kennisinstellingen en netwerkpartners binnen de regio. Als u binnen een innovatief project samenwerkt met lokale partners is het zeer goed mogelijk dat u voor een lokale regeling in aanmerking komt.

 

Regionale ervaring

Craeghs Consultancy heeft veel ervaring in het begeleiden en aanvragen van lokale subsidieregelingen, van de vorming van het consortium tot de afwikkeling van het project, al dan niet in samenspraak met lokale ontwikkelingsmaatschappijen.

 

En nu?

Craeghs Consultancy houdt de openstellingen van regionale regelingen nauwlettend in de gaten. Heeft u interesse in een specifieke regionale regeling? Of werkt u samen met een partner binnen uw regio en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van regionale subsidies? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. U kunt contact met ons opnemen via 010 – 243 06 53 of mail naar info@craeghs.nl.

Laatst gewijzigd op 24 augustus 2023