Lasertec micoprocessing lasertechnologie project

Lasertec beloond voor Europese samenwerking

Lasertec beloond voor Europese samenwerking

Lasertec vormt het brandpunt op het gebied van lasertechniek.
Op basis van lasertechnologie heeft Lasertec hoogwaardige microproductietechnologie ontwikkeld en biedt deze als dienst aan om producten te bewerken en te produceren voor haar klanten.

Lasertec is hierbij actief in o.a. de volgende industrieën: Injection module industry, Watch industry, Embossing tools, Medical devices, Security printing tools, Automatic laser technology, Semiconductor Biotechnology, etc.

Dankzij een hoog kennisniveau, innovatief vermogen en geavanceerde apparatuur onderhoudt Lasertec strategische en technologische samenwerkingsverbanden met R&D-afdelingen over de hele wereld.

Samenwerking met Craeghs

Craeghs werkt al geruime tijd samen met Lasertec om hen bij te staan in een optimale subsidieverwerving. Vanuit de al langer bestaande contacten met Lumentum Switzerland AG is Lasertec een samenwerking aangegaan om de massaproductie van nauwkeurige oppervlaktestructuren mogelijk te maken door de ontwikkeling van een nieuw laserproces (Pixeljet). Voor deze ontwikkeling heeft Craeghs succesvol EUROSTARS subsidie aangevraagd. Hierbij heeft Craeghs Lasertec o.a. ondersteund bij het benaderen van de samenwerkingspartner, het opstellen van subsidieaanvragen in Nederland (Lasertec) en Zwitserland (Lumentum) en begeleiding bij de voortgang en afwikkeling van de subsidietrajecten voor beide bedrijven.