Even voorstellen: Emma Deijkers

11.07.2023

Sinds 1 juli hebben we een nieuwe collega bij Craeghs! Onze aanwinst Emma Deijkers stelt zich graag aan jullie voor:

“Hi! Mijn naam is Emma Deijkers en 1 juli begonnen bij Craeghs Consultancy als subsidieadviseur.

Tijdens mijn studietijd aan de TU Delft kwam ik in aanraking met veel verschillende boeiende technische ontwikkelingen en ideeën met potentie voor grote impact.

Het belang van subsidies om deze ideeën te kunnen realiseren werd mij eigenlijk toen al duidelijk. Daarom is het erg leuk dat ik nu bij Craeghs hieraan mee kan helpen. Bij Craeghs zal ik onze klanten bij staan in het aanvragen van subsidies, zodat zij op hun beurt hun ideeën verder kunnen ontwikkelen en iets goeds kunnen doen voor de wereld.

Of het nu gaat om duurzamere energie, efficiëntere oogstmethoden of zorgrobots die de werkdruk verlichten, niets is te gek. Ik heb dan ook enorm veel zin in de komende tijd bij Craeghs, door al deze interessante projecten, de inspirerende personen die ik zal ontmoeten en de leuke dingen die ik ga ondernemen met collega’s. En wie weet tot snel!”

Als je meer wilt weten over onze nieuwe collega, kan je Emma ook vinden op LinkedIn. Bekijk ook de pagina Team op onze website als je meer wil weten over ons team.