Afbeelding Floris

Even voorstellen: Floris Alberda van Ekenstein

15.09.2022

Deze maand hebben we niet één maar twee nieuwe collega’s! Onze nieuwe aanwinst Floris Alberda van Ekenstein stelt zich graag aan jullie voor:

“Tijdens mijn master Complex Systems Engineering and Management aan de TU Delft werd ik constant geïnspireerd en uitgedaagd door technische innovaties. Hier heb ik niet alleen veel energie van gekregen, ik heb inzichten ontwikkeld in wat er nodig is om innovaties tot leven te brengen. Deze kennis pas ik graag toe om de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk, om zo technische innovaties te helpen realiseren.

Ik ben Floris Alberda van Ekenstein en per 15 september ben ik bij Craeghs Consultancy gestart als consultant innovatiesubsidies. Ik kijk ontzettend uit naar mijn tijd binnen Craeghs Consultancy, de technische innovaties die mij zullen inspireren en de klanten die ik kan gaan ondersteunen. Wie weet zitten wij binnenkort om tafel om uw innovatie te realiseren!”

Als je meer wilt weten over onze nieuwe collega, kan je Floris ook vinden op LinkedIn. Bekijk ook de pagina Team op onze website als je meer wil weten over ons team.