Even voorstellen: Merlijne Smit

08.05.2024

Sinds 1 mei hebben we een nieuwe collega bij Craeghs! Onze nieuwe collega Merlijne Smit stelt zich graag aan jullie voor:

“Hey! Mijn naam is Merlijne Smit, en ik ben op 1 mei begonnen als subsidieadviseur bij Craeghs Consultancy.

Tijdens mijn studie Life Science & Technology aan de TU Delft werd het mij duidelijk hoe belangrijk technische innovaties zijn voor de toekomst. Bij Craeghs kan ik helpen om deze innovaties mogelijk te maken. Het leukste vind ik de diversiteit van de projecten waar ik mee in aanraking kom. Ik heb altijd al een heel brede interesse gehad. Daarom vind ik het fijn dat ik bij Craeghs verschillende sectoren leer kennen en nieuwe dingen zal blijven leren. Of het nu gaat om milieu, voedsel of ICT, ik denk graag mee over alles wat de wereld een stukje duurzamer of efficiënter kan maken!

Verder kijk ik uit naar het contact met klanten, vanwege mijn passie voor communicatie. Tijdens mijn studie heb ik de specialisatie Science Communication & Society gevolgd, omdat ik me het meest op mijn plek voel waar wetenschap en samenleving samenkomen. Bij Craeghs zie ik dit terug: Craeghs faciliteert de interactie tussen wetenschap en samenleving door middel van advies en betrokkenheid bij projecten die bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze samenleving. Ik vind het enorm waardevol dat ik hier aan mee mag werken!

Ik heb heel veel zin in de komende tijd bij Craeghs. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s succesvolle subsidieaanvragen te doen en enthousiaste klanten te ontmoeten. Wellicht zien we elkaar snel!”

Bekijk ook de pagina Team op onze website als je meer wil weten over ons team.