GlobalStars: Singapore 2020

16.07.2020

Ontwikkelt u samen met partner(s) uit Singapore? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Globalstars: Singapore. Een Globalstars R&D project moet minstens één bedrijf uit zowel Nederland als Singapore bevatten. Kennisinstellingen mogen deelnemen als partners. Ook partijen uit Oostenrijk, Vlaanderen, Canada, Estland, Polen, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland, Turkije en de UK mogen verder als partner deelnemen.

Nederlandse prioriteit

Deze oproep geldt voor alle technologiegebieden, maar de Nederlandse overheid hoopt vooral projectvoorstellen te ontvangen die zich richten op:

  • Digitale technologieën (Digital technologies)
  • Circulaire Economy (Circulair economy)
  • Klimaat verandering (Climate adaptation)
  • Agrofood technologieën (Agrifood technologies)
Bedragen en voorwaarden

Per project kan tot € 350.000 subsidie worden verkregen. Er is een totaal budget beschikbaar van €925.000. Subsidiepercentages liggen hierbij tussen de 25% en 50% afhankelijk van het type organisatie en het type werkzaamheden. MKB partijen ontvangen bijvoorbeeld 45% voor onderzoek en 35% voor ontwikkeling.

Aanvrager kunnen worden ingediend tot en met 15 oktober 2020. De evaluatie vindt plaats in december 2020 of januari 2021 en beschikkingen worden verstuurd in februari of maart 2021. Vanwege de complexiteit van het aanvraag proces is het aan te raden om bij een aanvraag een adviseur in te schakelen. Zo moet de aanvraag bij zowel Eureka, RVO als bij Enterprise Singapore worden ingediend.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de regeling of de mogelijkheden met uw project? U kunt u altijd contact met ons opnemen op 010 – 243 06 53 of via email op info@craeghs.nl.