Machtiging van Craeghs als intermediair

26.11.2020

In 2021 is de Wet digitale overheid van kracht gegaan. Daarmee is het nu verplicht om uw intermediair voor subsidieaanvragen te machtigen via een ketenmachtiging. Hieronder wordt dit verder uitgelegd.

Wat is een ketenmachtiging?

Met een ketenmachtiging kunt u intermediairs, zoals Craeghs als uw subsidieadviseur, machtigen om namens u een online dienst af te nemen met eHerkenning. Hiermee beoogt de overheid het proces van machtigen veiliger en betrouwbaarder te maken. Een ketenmachtiging is betrouwbaarder dan een papieren machtiging daar de KvK-gegevens worden gecontroleerd door een aanbieder van eHerkenning.

Hoe nu verder?

Het tijdig en op een juiste manier machtigen van een intermediair middels ketenmachtiging is afhankelijk van diverse factoren. Om uw subsidieaanvragen volgend jaar via ketenmachtiging te kunnen indienen, gaat Craeghs u tijdig benaderen en u op een snelle en efficiënte wijze helpen om deze ketenmachtiging te verkrijgen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 010 – 243 06 53 of u kunt een e-mail sturen naar info@craeghs.nl.

Laatst gewijzigd 24 februari 2022