Nieuwe openstelling GlobalStars: Japan, Taiwan en Brazilië

30.08.2023

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe producten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met partners in Japan, Taiwan of Brazilië? Dan komt er binnenkort een interessante GlobalStars oproep voor u.

 

Nog niet bekend met GlobalStars?

Met GlobalStars stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat het Nederlandse bedrijfsleven en onderzoeksorganisaties om marktgerichte R&D uit te voeren met partners uit innovatieve economieën buiten Europa (voor samenwerkingen binnen Europa is er de vergelijkbare Eurostars regeling). Naar verwachting wordt binnenkort een drietal nieuwe openstellingen gepubliceerd. Deze openstellingen roepen Nederlandse organisaties op om een gezamenlijk R&D-projectvoorstel in te dienen met één of meerdere partners in Japan, Taiwan of Brazilië. Op dit moment zijn deze nieuwe calls nog niet bevestigd, maar zodra wij meer informatie ontvangen kunt u hier meer lezen over deze nieuwe oproepen.

 

Ik wil een aanvraag indienen!

Werkt samen met een partij uit Japan, Taiwan of Brazilië? Neem dan vrijblijvend contact met ons om uw idee te bespreken. Zo kunnen wij u bij publicatie van deze nieuwe oproepen direct helpen met het opstarten van een subsidieaanvraag. De ervaring leert dat een GlobalStars aanvraag een complex proces kan zijn. Gelukkig staan onze adviseurs klaar om u zo veel mogelijk ontlasten en een succesvolle aanvraag voor u in te dienen. U kunt ons bellen op 010 – 243 06 53 of mail naar info@craeghs.nl.