Afbeelding Nederlands-Belgische grens

Nieuwe openstelling CrossRoads Vlaanderen-Nederland

25.08.2023

Bent u gevestigd in Zuid-Nederland en werkt u samen met een organisatie uit Vlaanderen (BE)? Dan is de kans groot dat een innovatieproject samen met uw Vlaamse partner voor de CrossRoads Vlaanderen- Nederland subsidie in aanmerking komt! De nieuwe CrossRoads Vlaanderen-Nederland is open tussen 1 september en 13 oktober 2023.

CrossRoads

Voor de CrossRoads Vlaanderen-Nederland regeling komen samenwerkingsverbanden tussen ten minste één Vlaamse kmo-partij en één Zuid-Nederlandse (Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland) mkb’er in aanmerking. Binnen CrossRoads komen projecten in aanmerking die zich richten op innovaties met maatschappelijk belang. Daarbij ligt de focus op gedeelde prioriteiten in Nederland en Vlaanderen; het duurzaam gebruik van grondstoffen, duurzame energie, industrie 4.0 en gezondheid. De maximale looptijd van een CrossRoads project bedraagt 2 jaar.

Budget

Binnen CrossRoads bedraagt de subsidie 50% van de totale subsidiabele kosten, tot een maximum van € 250.000. Voor deze najaarsopenstelling 2023 is een totaal subsidiebudget van € 2.500.000 beschikbaar gesteld.

Ik wil graag een CrossRoads Vlaanderen-Nederland subsidie aanvragen!

Craeghs Consultancy helpt en ontzorgt u graag bij het opstellen en indienen van een CrossRoads. Heeft u interesse in de CrossRoads regeling? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe u een subsidie aan kunt vragen voor uw innovatieve Nederlands-Vlaamse samenwerkingsproject. U kunt contact met ons opnemen via 010 – 243 06 53 of mail naar info@craeghs.nl.