Afbeelding WBSO schuiven met uren

Najaarsopenstelling OPZuid binnenkort open

31.07.2023

Van 2 oktober tot en met 17 november is de EFRO-subsidie voor Zuid Nederland (OPZuid) weer open voor aanvragen. Bent u ondernemer in Limburg, Zeeland of Noord-Brabant? Dan kan de OPZuid interessant zijn voor u!

 

OPZuid

De OPZuid is het EFRO programma van Zuid Nederland. Binnen de OPZuid kunnen samenwerkingsverbanden van mkb’ers, eventueel aangevuld met kennisinstellingen, overheden of grote bedrijven subsidie aanvragen voor projecten die bijdragen aan de lokale doelstellingen.

 

Budget

Met de OPZuid kunnen samenwerkende mkb’ers 35% tot maximaal €1 miljoen subsidie aanvragen voor projecten die bijdragen aan lokale doelstellingen.

 

Ik wil graag een OPZuid subsidie aanvragen!

Craeghs Consultancy heeft ruime ervaring met succesvolle OPZuid aanvragen. Heeft u interesse in deze OPZuid openstelling? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe u de OPZuid regeling kunt gebruiken om uw project mogelijk te maken. U kunt contact met ons opnemen via 010 – 243 06 53 of mail naar info@craeghs.nl. Benieuwd hoe de OPZuid in de praktijk werkt? Lees dan ons klantverhaal van Mentech, SARA, Ipse de Brugge en het LUMC!