Afbeelding coronavirus

Corona en Craeghs

23.03.2020

Het coronavirus heeft invloed op heel Nederland. Het menselijk leed wat schuilgaat achter de dagelijkse statistieken is moeilijk te begrijpen. We leven mee met de mensen die geraakt worden en hopen dat iedereen deze periode gezond door kan komen.

In dit bericht wat korte informatie over hoe wij, met jullie, deze periode overbruggen.

De invloed op Craeghs

Wij hebben het geluk dat ons werk grotendeels op afstand kan worden uitgevoerd. We zitten daarom thuis en zijn bereikbaar via mobiel. Zolang de overheidsmaatregelen gelden, zal Craeghs ook niet meer op afspraak komen bij klanten. Iedereen is bij ons nog gezond dus we draaien op de volle 100%.

Onze klanten

We merken dat steeds meer klanten worden geraakt door de crisis. Orders en omzet nemen af terwijl de lasten gelijk blijven. Kan Craeghs jullie ondersteunen in deze moeilijke tijden? Neem contact met ons op. Dit kan ook een goede periode zijn om uitgestelde ontwikkelingen eindelijk op te pakken, nu er tijd voor is. Stuur ons vooral een bericht als we die ontwikkelingen kunnen ondersteunen.

Lopende projecten

Heeft u een subsidie via Craeghs en ondervindt u moeilijkheden van corona (maatregelen)? Neem contact met ons op en we bekijken welke oplossingen voor u mogelijk zijn. Ook bij subsidieverstrekkers is het besef dat dit ongekende omstandigheden zijn, waardoor er coulant met wijzigingen wordt omgegaan.