Even voorstellen: Diederik Quak

02.10.2023

Sinds 25 september hebben we een nieuwe collega bij Craeghs! Onze nieuwe collega Diederik Quak stelt zich graag aan jullie voor:

Hey! Mijn naam is Diederik en ik ben eind september begonnen met mijn eerste baan als subsidieadviseur bij Craeghs!

Gedurende mijn studie Technische Bedrijfskunde in Twente heb ik geleerd om de technische kant te koppelen aan de zakelijke dimensies van bedrijfsuitdagingen. Bij Craeghs heb ik de gelegenheid om deze vaardigheden in de praktijk te brengen, waarbij ik fungeer als intermediar om technische projecten te assisteren bij het verwezenlijken van hun projectplan.

De cruciale rol van subsidies bij het tot leven brengen van deze innovatieve ideeën sprak mij aan. Vandaar mijn keuze voor Craeghs, waar ik al vanaf de tweede dag betrokken werd bij een klantbezoek en de kans krijg innovatieve en gave projecten organisaties te ondersteunen bij het veiligstellen van de benodigde financiering. Hierdoor kunnen zij hun baanbrekende projecten voortzetten en daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan onze wereld. Ik ben benieuwd wat mijn verdere loopbaan bij Craeghs me zal brengen!

Als je meer wilt weten over onze nieuwe collega, kan je Diederik ook vinden op LinkedIn. Bekijk ook de pagina Team op onze website als je meer wil weten over ons team.