Even voorstellen: Harm Emmen

14.06.2022

Sinds deze week hebben we een nieuwe collega die ons team komt versterken! Onze nieuwe aanwinst stelt zich graag aan jullie voor:

“Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Harm Emmen. Op 13 juni ben ik begonnen bij Craeghs Consultancy als subsidieadviseur. Mijn ervaring in het lokaal bestuur in combinatie met mijn studie aan de TU Delft heeft me vanuit verschillende richtingen doordrongen van het belang en de impact van subsidies voor technische innovatie.

Ik vind het bijzonder motiverend en inspirerend om nu bij Craeghs juist die bedrijven te ondersteunen die ons land innovatiever, duurzamer en internationaal concurrerender maken, en hen te ondersteunen in het verkrijgen van de juiste subsidieregelingen voor hun projecten. Ik kijk met plezier uit naar de inspirerende projecten, bedrijven en mensen die op mijn pad zullen komen. Wellicht bent u één van die mensen, ik kijk uit naar onze ontmoeting.”

Als je meer wilt weten over onze nieuwe collega, kan je Harm ook vinden op LinkedIn. Bekijk ook de pagina Team op onze website als je meer wil weten over ons team.