Even voorstellen: Jarmo Ruiter

18.10.2023

Sinds 16 oktober hebben we een nieuwe collega bij Craeghs! Onze nieuwe collega Jarmo Ruiter stelt zich graag aan jullie voor:

“Hey! Mijn naam is Jarmo Ruiter en sinds 16 oktober ben ik subsidieadviseur bij Craeghs Consultancy.

Tijdens mijn masteropleiding in strategisch product ontwerpen aan de TU Delft ben ik in contact gekomen met de nieuwste technische ontwikkelingen en toekomstplannen van bedrijven. Het ondersteunen van een breed scala aan bedrijven met de realisatie van innovaties, om zo een impact te maken in de wereld, is waar ik mijn energie uit haal. Daarom ben ik zeer enthousiast dat Craeghs mij de mogelijkheid biedt om deze ondersteuning te leveren aan klanten in de vorm van subsidie consult.

Gezien het grote belang van subsidies in het realiseren van innovaties staat Craeghs de bedrijven gedurende de gehele subsidieaanvraag bij en blijft goed contact houden. Het prettige contact met de klant is iets wat mij enorm aansprak. De klant kan blijven focussen op de positieve impact van hun project op de maatschappij, dan zorgen wij voor het verkrijgen van de financiering. Het brede scala aan inspirerende projecten en enthousiaste klanten zorgen dan ook dat ik enorm uit kijk naar de komende periode bij Craeghs.”

Bekijk ook de pagina Team op onze website als je meer wil weten over ons team.