GlobalStars Taiwan 2021: open tot 15 december

10.09.2021

Ontwikkelt u samen met partner(s) uit Taiwan? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Globalstars: Taiwan, de deadline voor deze aanvraag is 15 december 2021. Een Globalstars R&D project moet minstens één bedrijf uit zowel Nederland als Taiwan bevatten. Kennisinstellingen mogen deelnemen als partners. Ook partijen uit Oostenrijk, Canada en het VK mogen verder als partner deelnemen.

Nederlandse prioriteit

In deze oproep wordt specifiek gezocht naar R&D projecten binnen één van de volgende twee sectoren:

High tech

  • Semiconductors en photonics (integrated circuits);
  • Cyber security;
  • Smart manufacturing.

Circulaire economie

  • Technologie voor upcycling/recycling van materialen;
  • Digital platform/oplossingen ter ondersteuning van de transitie naar een circulaire economie;
  • Bio-based materialen;
  • Resource recovery van industriële processen.
Bedragen en voorwaarden

Per project kan tot € 350.000 subsidie worden verkregen. Er is een totaal budget beschikbaar van € 1 miljoen. Subsidiepercentages liggen hierbij tussen de 25% en 50% afhankelijk van het type organisatie en het type werkzaamheden. MKB partijen ontvangen bijvoorbeeld 45% voor onderzoek en 35% voor ontwikkeling. Verder mag het project niet langer dan 36 maanden duren.

Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 15 december 2021. Uiterlijk 14 april 2022 wordt u geïnformeerd over de evaluatie van de aanvraag en vanaf augustus 2022 kan het project starten. Vanwege de complexiteit van het aanvraag proces is het aan te raden om bij een aanvraag een adviseur in te schakelen. Zo moet de aanvraag bij zowel Eureka, RVO als bij Enterprise Taiwan worden ingediend.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze Globalstars regeling of de mogelijkheden met uw project? U kunt u altijd contact met ons opnemen op 010 – 243 06 53 of via email op info@craeghs.nl.